mediav

"AVENTURA" dintre BEYONCE şi BARACK OBAMA, de "RÂSUL" FRANCEZILOR! Iată CE AU SCORNIT despre ei, doar pentru AMUZAMENT!

Întreaga lume a fost şocată la începutul acestei săptămâni de zvonurile legate de o aşa-zisă aventură dintre Beyonce şi Barack Obama, preşedintele Statelor Unite, speculaţii care au plecat de la un paparazzo francez. Conform acestuia, povestea ar fi urmat, să fie dezvăluită în Washington Post, numai că ziarul american a infirmat hotărât aceste informaţii.

Inceputul săptămânii a fost unul nebun nu doar pentru cei doi protagonişti ai poveştii, dar pentru întreaga lume. Este vorba despre Beyonce şi preşedintele american Barack Obama, despre care un jurnalist francez ar fi sugerat că trăiesc o poveste de dragoste interzisă, informaţie preluată de două ziare mari din Franţa: "Le Point" şi "Le Figaro".
"În Statele Unite se întâmplă ceva nemaipomenit. Va apărea mâine în Washington Post - nu este orba despre presă de scadnal, o presupusă aventură între Barack Obama şi Beyonce", a declarat luni seară Pascal Rostain, fotograful care l-a prins pe preşedintele francez Francois Hollande împreună cu amanta Julie Gayet.
Mai mult, speculaţiile au apărut exact în perioada în care preşedintele din Hexagon se află într-o vizită la Casa Albă.
La scurt timp, Washington Post a infirmat zvonurile, precizând că în publicaţie nu apar articole de acest fel. Iar când a fost luat la întrebări de jurnalişti, după ce ziarul american a negat informaţia, Rostain nu a avut încotro şi a trebuit să recunoască faptul că totul a fost o ... "glumă"




SURSA:http://www.libertatea.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.