mediav

Adrian Năstase, poză de FAMILIE în CURTEA de la Cornu. DETALIUL STÂNJENITOR care le-a SCĂPAT

Adrian Năstase se bucură de primele zile de libertate alături de familia sa, la Cornu. O imagine în care fostul premier apare alături de cei doi fii ai săi, Mihnea şi Andrei, i-a emoţionat pe simpatizanţi. Mulţi însă au observat şi un detaliu stânjenitor.




Adrian Năstase a fost eliberat din închisoare joi şi a preferat să petreacă ziua de vineri alături de familie, fără a raspunde miilor de mesaje primite. La fel şi cei doi fii ai săi. Sâmbătă însă, aceştia au revenit pe bloguri şi pe reţelele de socializare. O imagine, în care fostul premier apare alături de Mihnea, Andrei şi câinele familiei, în curtea casei de la Cornu i-a emoţionat pe simpantizanţi. Nu puţini au fost însă cei care au observat şi un detaliu absolut jenant care le-a scăpat. Patrupedul, simpatic de altfel, era chiar în timpul unei erecţii. 

Tot sâmbătă, premierul a postat pe blogul personal un text în care le-a mulţumit celor care i-au fost alături.




Citeste si:Incredibil !!! Nu e nici un trucaj: Uitati ce aparut pe cer intr-un oras din Rusia, toata lumea vorbeste despre un semn de la Dumnezeu; Video.



"Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine, în tot acest timp. In Norvegia, locuitorii aprind mici luminite in ferestre pentru calatori, pentru ca acestia sa nu se simta singuri. Mesajele voastre, pe blog sau pe Facebook, m-au insotit in aceasta calatorie prin "desert"", a scrie Adrian Năstase pe blogul personal. 

Instanţa supremă i-a condamnat în 6 ianuarie, în dosarul Zambaccian, pe Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare, pe soţia acestuia, Dana Năstase, la trei ani cu suspendare, iar pe Irina Jianu, la patru ani cu executare. Adrian Năstase a fost încarcerat în aceeaşi zi. Fostul premier a fost eliberat joi, după 605 zile de detenţie.


sursa:http://www.libertatea.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.