mediav

Loredana si solistul de la Voltaj au acceptat provocarea "Ice Bucket Challenge". "A fost la dublu senzatia, au fost 2 galeti" Video



Loredana a acceptat provocarea Andreei Esca si, asa cum a promis la finalul concertului de sambata seara, sustinut la Arad, s-a alaturat campaniei umanitare "Ice Bucket Challenge".
In fata a peste 5.000 de fani, Loredana a primit o portie dubla de gheata, pentru ca dansatorii i-au turnat in cap doua galeti pline cu apa rece.
Artista s-a alaturat campaniei mondiale  si i-a provocat mai departe pe Ion Tiriac, Angela Gheorghiu si Nadia Comaneci.

Citeste si:Andra a acceptat si ea provocarea Ice Bucket Challange lansata de sotul ei Catalin Maruta . Iata aici reactia fabuloasa a vedetei Video
"Dragii mei, Andreea, iti raspund la provocare. Dau provocarea mai departe lui Ion Tiriac, Angela Gheorghiu si Nadia Comaneci", a spus Loredana.
De la pupitrul Stirilor ProTV, Andreea Esca i-a predat "stafeta" umanitara Loredanei. In timpul concertului, pe un ecran imens, toata lumea a putut urmari provocarea, dar si momentul in care prezentatorea Stirilor ProTV si-a turnat si ea o galeata cu apa si gheata in cap. 
Loredana a ales sa primeasca o portie dubla de "Ice Bucket".
"A fost la dublu senzatia, au fost doua galeti, m-am simtit ca si cum am fost aruncata sub cascada Niagara. Rece, dar eu eram fierbinte", a mai spus artista.
Si solistul trupei Volataj s-a alaturat campaniei umanitare pentru sustinerea cercetarii in domeniul sclerozei laterale amiotrofice. Aflat la un concert in Zarnesti, langa Brasov, a trecut proba galetii cu gheata.




sursa:http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.