mediav

Nu va era dor de Ea?? "Papusa de Plastic" alias Bianca Dragusanu lanseaza din nou Bomba anului 2014: "Ma marit din nou cu Victor"



Anunţ incredibil făcut de focoasa păpuşă din plastic! Bianca Drăguşanu doreşte să se mărite din nou cu Victor Sclav după ce a trecut prin patul tuturor bărbaţilor pentru care demnitatea nu înseamnă nimic.
"Bianca a rămas efectiv fără bărbaţi pe care să-i încerce. Din acest motiv, mi-a spus că nu mai are nicio altă soluţie decât să o ia de la capăt.", a declarat în exclusivitate o bună prietenă a Drăguşancei.

Cel mai probabil Bianca Drăguşanu şi Victor Sclav se vor căsători din nou cât de curând, mai ales că acesta din urmă nu pare să-şi dea seama cât este de penibil, iar faptul că s-ar putea căsători a doua oară cu o femeie uşoară nu pare să-l deranjeze deloc. 

Cei doi au mai fost căsătoriţi circa 5 zile în cursul anului trecut, însă frumoasa blondă sau roşcată sau ce o fi ea, nu a putut să se abţină şi şi-a făcut de cap cu Prinţul Cristea, un alt bărbat inteligent din lumea mondenă.

Casă de piatră!



Niciun comentariu

Un produs Blogger.