mediav

Răzbunarea cruntă a unei soţii pe amantă. Prietenii au fost şocaţi, a ajuns pe prima pagină în toată lumea

O doctorita din Texas, nebuna de gelozie, a decis sa se razbune pe amanta sotului, insa gestul ei i-a adus o faima pe care nu si-o dorea.

Angela Siler-Fisher este acuzata de politie ca a intrat prin efractie in casa presupusei amante a sotului, i-a scris cu rujul pe oglinda din baie “catea” si “spargatoare de familii”, dupa care i-a insirat pe scari prezervative, relateaza ABC News.
De asemenea, Angela a sunat-o pe femeia a carei identitate nu a fost facuta publica, dar care este, de asemenea, doctorita, si a amenintat-o cu bataia.

Angela Siler-Fisher, care a intrat in casa presupusei amante a sotului prin usita pentru caine, este acuzata de violare de domiciliu si hartuire. Potrivit ABC News, presupusa amanta a primit sambata un telefon de la sotul Angelei, Brandon Fisher, 43 de ani, radiolog, acesta spunandu-i ca sotia lui extrem de furioasa era in drum spre ea. Femeia si-a luat copii si a plecat de acasa inainte ca aceasta sa soseasca. Gestul comis a pus-o intr-o pustura foarte neplacuta pe Angela Siler-Fisher, care este director medical la un spital din Houston si profesoara la facultatea de medicina, mai ales dupa ce intamplarea a fost relatata pe larg in ziarele de scandal





sursa:http://www.romaniatv.net

Niciun comentariu

Un produs Blogger.