mediav

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BRASOV! Gestul ULUITOR pe care UN MOTOCILIST l-a făcut în trafic! Ştirea asta a făcut ÎNCONJURUL LUMII!

       Uneori, câteva secunde pot fi esenţiale. Şi asta nu doar când este vorba despre salvarea unei vieţi, ci chiar şi în situaţii cotidiene, aparent banale. Aşa s-a întâmplat cu un bărbat dintr-un oraş din vestul României care, pentru că a ajuns cu o secundă mai târziu la autobuz, s-a trezit că i se închid uşile în nas. Situaţia este, fără îndoială, cunoscută multora dintre voi, numai că, în acest caz, "providenţa" şi-a spus cuvântul.

Astfel, pe când bărbatul privea indignat către autobuzul care a plecat chiar de sub nasul lui, din urma acestuia a venit un motociclist care a văzut scena.
Acesta i-a propus bărbatului să urce alături de el pe motor şi să meargă până la prima staţie. Propunerea a fost acceptată, deşi călătorul de ocazie nu mai urcase niciodată pe un astfel de vehicul. Însă faptul că următorul autobuz venea abia peste o oră, a cântărit mai mult decât teama.
Aşa se face că motociclistul şi pasagerul s-au angajat într-o cursă regulamentară către următoarea staţie, unde au ajuns odată cu autobuzul. Însă, pentru că nimeni nu dorea să coboare, autobuzul şi-a continuat drumul, fără să oprească în staţie, deşi omul alerga după el şi îi făcea cu mâna disperat.
Din această cauză, ghinionistul şi-a reluat locul de pasager pe motor, până la cealaltă staţie unde, cu siguranţă, a prins autobuzul.

Vezi aici momentul incredibil!









Niciun comentariu

Un produs Blogger.