mediav

Acum e oficial si confirmat de Judecatori: Gigi Becali a fost INCHIS c-a avut "Gura Mare".

 

Motivul pentru care Gigi Becali a fost trimis după gratii este că ar fi sfidat instituțiile statului atunci cînd și-a recuperat mașina. Judecătorii susțin că latifundiarul din Pipera trăiește după propriile reguli, după ce acesta și-a trimis bodyguarzii să-i aducă mașina.
“Organele judiciare sunt singurele abilitate să efectueze cercetări pentru aflarea adevărului, iar neacceptarea acestui principiu ar însemna pentru toţi cetăţenii că au posibilitatea de a-şi face singuri dreptate, prin sancţionarea unei fapte ilicite prin comiterea unei alte fapte ilicite”, se arată în motivarea arestării lui Becali, potrivit România TV.
“E formator de opinie, exemplu pentru societate și i-ar influența și pe alții!”
Judecătorii au luat în calcul şi faptul că Gigi Becali e formator de opinie, exemplu pentru societate. Prin faptele sale, Becali ar avea puterea de a-i influenţa şi pe alţii. De aceea s-a impus sancţionarea drastică a oricărei abateri de la litera legii.
Declaraţiile hoţilor sechestraţi au cântărit mult la condamnarea lui Becali, mai ales modul în care îşi schimbau brusc opinia. Astfel, s-a ajuns ca hoţii să declare că EI au cerut să fie băgaţi în portbagajul maşinii lui Becali. “Deoarece eram lovit în zona capului şi îmi curgea sânge, pentru a nu murdări maşina în care urma să mă urc să merg la Becali, am dorit să intru în portbagaj. A fost ideea mea”, este declaraţia halucinantă a lui Niculae Tinel, consemnată la ÎCCJ, pe care judecătorii, însă, nu au crezut-o!
La începutul anului 2009, bolidul de peste 100.000 de euro al lui Gigi Becali a fost furat din fața unui bar din Pipera, ce aparține unuia dintre nepoții finanțatorului Stelei. În mai puțin de 30 de minute, hoții și mașina pe care o furaseră au fost găsiți. Astfel, la numai patru ore de la dispariție, mașina era din nou în posesia omului de afaceri.
- See more at: http://www.fanatik.ro/magistratii-rup-tacerea-pentru-asta-fost-condamnat-becali-124079#sthash.0Q8y8hTK.dpuf
Motivul pentru care Gigi Becali a fost trimis după gratii este că ar fi sfidat instituțiile statului atunci cînd și-a recuperat mașina. Judecătorii susțin că latifundiarul din Pipera trăiește după propriile reguli, după ce acesta și-a trimis bodyguarzii să-i aducă mașina. “Organele judiciare sunt singurele abilitate să efectueze cercetări pentru aflarea adevărului, iar neacceptarea acestui principiu ar însemna pentru toţi cetăţenii că au posibilitatea de a-şi face singuri dreptate, prin sancţionarea unei fapte ilicite prin comiterea unei alte fapte ilicite”, se arată în motivarea arestării lui Becali, potrivit România TV. “E formator de opinie, exemplu pentru societate și i-ar influența și pe alții!” Judecătorii au luat în calcul şi faptul că Gigi Becali e formator de opinie, exemplu pentru societate. Prin faptele sale, Becali ar avea puterea de a-i influenţa şi pe alţii. De aceea s-a impus sancţionarea drastică a oricărei abateri de la litera legii. Declaraţiile hoţilor sechestraţi au cântărit mult la condamnarea lui Becali, mai ales modul în care îşi schimbau brusc opinia. Astfel, s-a ajuns ca hoţii să declare că EI au cerut să fie băgaţi în portbagajul maşinii lui Becali. “Deoarece eram lovit în zona capului şi îmi curgea sânge, pentru a nu murdări maşina în care urma să mă urc să merg la Becali, am dorit să intru în portbagaj. A fost ideea mea”, este declaraţia halucinantă a lui Niculae Tinel, consemnată la ÎCCJ, pe care judecătorii, însă, nu au crezut-o! La începutul anului 2009, bolidul de peste 100.000 de euro al lui Gigi Becali a fost furat din fața unui bar din Pipera, ce aparține unuia dintre nepoții finanțatorului Stelei. În mai puțin de 30 de minute, hoții și mașina pe care o furaseră au fost găsiți. Astfel, la numai patru ore de la dispariție, mașina era din nou în posesia omului de afaceri.
sursa:http://www.fanatik.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.