mediav

SLUJBA DE VIS!! Ce face o tânără în pat cu străinii pentru 60 de dolari pe ora! Video

Ai plăti 60 de dolari pentru a fi îmbrăţişat? O femeie îşi câştigă existenţa îmbrăţişând profesionist oamenii. Desigur, platonic. 



Câteodată o îmbrăţişare caldă face cât o mie de îmbărbătări. Aşa spune crede Samantha Hess din Portland, Oregon. Tânăra în vârstă de 29 de ani se descrie ca fiind extrem de sensibilă şi este profesionistă atunci când vine vorba de îmbrăţişări, scrie dailymail.co.uk.
Pentru o oră de îmbrăţişări, tânăra primeşte 60 de dolari. Chiar dacă pare o îndeletnicire bizară, Samantha spune că trebuie să ai aptitutini pentru acest lucru. "Trebuie să ai atingerea potrivită pentru fiecare persoană în parte".
Tânăra se întâlneşte prima dată cu clienţii ei în public, unde le explică că nu vor primi mai mult decât îmbrăţişări. De asemenea, le spune că o pot atinge ca pe un copil.
"Nu este deloc o atingere adultă", a spus Samantha. "Atingerea are puterea de a ne face să ne simţim mai bine atunci când suntem trişti, să ne vindece, atunci când sunt suntem bolnavi, să ne încurajeze atunci când suntem pierduţi", a spus tânăra.





sursa:http://www.realitatea.net/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.