mediav

Astia nu sant parinti!! Uite ce i-au facut la ochi bebelusului de doar careva luni.

Poza alaturata face inconjurul internetului in ultimele zile, iar multi dintre cei care au vazut-o s-au declarat socati.



Niste parinti au decis sa se distreze pe seama propriului lor copil, care are doar cateva luni de la nastere. In consecinta, i-au desenat cu markerul niste sprancene false, dupa care au postat imaginea pe Facebook. Desi se asteptau la reactii pozitive de la prietenii lor virtuali, acestia au avut un adevarat soc. Foarte multi dintre cei care au vazut fotografiile s-au declarat socati, si i-au facut iresponsabili. Voi ce credeti, au intrecut masura? 
Niste parinti au decis sa se distreze pe seama propriului lor copil, care are doar cateva luni de la nastere. In consecinta, i-au desenat cu markerul niste sprancene false, dupa care au postat imaginea pe Facebook.

Desi se asteptau la reactii pozitive de la prietenii lor virtuali, acestia au avut un adevarat soc. Foarte multi dintre cei care au vazut fotografiile s-au declarat socati, si i-au facut iresponsabili.

Voi ce credeti, au intrecut masura? - See more at: http://www.kanald.ro/nu-se-pot-numi-parinti-si-au-mutilat-bebelusul-in-varsta-de-doar-cateva-luni--nu-o-sa-crezi-ce-i-au-facut-la-ochi_31739.html#sthash.w97pdvjk.dpuf




Niciun comentariu

Un produs Blogger.