mediav

RESPECT! Cum a fost rasplatita o femeie a strazii care a inapoiat un telefon pierdut. VIDEO


O femeie sarmana a aflat ca cinstea nu ramane nerasplatita si a primit un cadou neasteptat pentru un gest pe care ea l-a considerat normal.
Cersetoarea din Canada i-a inapoiat telefonul de 700 de dolari unei femei care l-a uitat in punga cu mancare pe care i-a donat-o, relateaza The Mirror.

Ashley Meilleur, care obisnuieste sa cumpere mancare pentru oamenii fara adapost, s-a oprit la un semafor din Winnipeg, Canada, langa cativa cersetori care aveau un carton cu urmatorul mesaj: “Ne este foame, orice ne ajuta”.
Dupa 20 de minute, Ashley Meilleur a primit un mesaj de la mama ei prin care i-a spus ca a fost sunata de o cersetoare care era in posesia telefonului.
Tanara s-a intors in intersectie si a fost foarte surprinsa cand a vazut ca cersetoarea nu vrea sa accepte bani pentru gestul ei. Mai mult, si-a cerut scuze ca a consumat minute in afara retelei si a sunat in Ontario, apelul fiind facut catre mama lui Ashley.

“Si-a cerut scuze pentru ca a apelat-o pe mama din agenda telefonului si a vazut ca este un numar din alta zona” a declarat Ashley.

Pentru ca cersetoarea nu a vrut sa primeasca bani pentru gestul ei, Ashley i-a cumparat un telefon nou si ii va plati abonamentul timp de doi ani.

  sursa:http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.