mediav

Acesta este Topul celor mai bune tablete PC ale anului 2013 !!

La fel ca și smartphone-urile, și segmentul de tablete PC merită luate în seamă pentru un top al celor mai bune modele apărute anul acesta.



În 2013 acesta este probabil segmentul cu cea mai mare crestere, un segment căruia trebuie sa îi acordăm importanța binemeritată. Sunt mai putine modele care au lăsat un impact pozitiv asupra utilizatorilor, mai putine decat smartphone-urile, și mai echilibrate decât acestea. Segmentul celor de 7 și 8 inci, tabletele mici, a avut o creștere de asemenea foarte mare pe parcursul acestui ani. Multi le-au preferat pe acestea pentru greutatea mai redusă, autonomia foarte bună, dar mai ales pentru faptul ca le poți ține în mână și le poți transporta mai bine decât pe una de 10 inci.

Sunt mai multe tablete care s-au făcut remarcate în acest an, însă, acestea nu au văzut o revoluție majoră în termeni de specificații sau funcționalitate. Vom include în cadrul acestui top mai multe modele, atât modele cu Android, cât și variante cu iOS sau Windows 8, menționând doar pe cea mai bună la categoria respectivă. Este probabil cel mai bun mod de a organiza acest segment, și nefiind foarte multe opțiuni de pus pe masă, una singură poate fi recomandată.

Cea mai bună tabletă cu iOS este cu siguranță Apple iPad Air. Aceasta vine cu o rezoluție mare, un procesor foarte puternic și cu o carcasă extrem de subțire. Și așa construcția ei nu lasă nici un pic de dorit, iar iOS-ul este mai stabil ca niciodată. Este într-adevăr destul de scumpă, însă acesta este prețul pe care îl plătești pentru a avea cel mai bun produs pe acest segment. Este mult mai ușoară, cântărește sub 500 de grame, acesta fiind probabil unul dintre cei mai importanți factori de comoditate în folosirea unei tablete, mai ales una de mari dimensiuni.

Cea mai bună tabletă de 7 inci este ASUS Nexus 7 2013. Update-ul de performanță și rezoluție față de modelul anterior, a dus această tabletă în topul preferințelor pentru tabletele pe acest segment. ASUS Nexus 7 2013 merită toată atenția, se comportă impecabil, are o construcție foarte elegantă și solidă, și o autonomie de invidiat. Indiferent că ne uităm la un film sau ne jucăm pe ea, este cea mai bună alegere pe care o putem face la această diagonală. Având în vedere prețul acesteia ar putea concura cu succes și la capitolul cea mai bună tabletă de buget, dacă ne-am orienta la segmentul de peste 1000 lei.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.