mediav

Uluitor!! Cum au ajuns niste minori sa terorizeze orasul Piatra Neamt!! Video

In ce consta metoda de furt "Apara-ma nene"


Cateva gasti de copii sub 14 ani au ajuns spaima orasului Piatra Neamt. Minorii folosesc o metoda de talharie numita de politisti "apara-ma, nene" si ii vizeaza indeosebi pe oamenii in varsta.
 

Doar anul acesta au jefuit peste 200 de persoane. Politistii au mainile legate pentru ca legea nu se aplica si copiilor sub 14 ani. Depasiti de situatie, politicienii din zona au cerut reinfiintarea scolilor de corectie.
Batranii sunt principala tinta a gastilor de copii hoti. Cel mai mare are 13 ani, iar cel mic in jur de opt ani. Ei folosesc numita metoda "apara-ma, nene". Se prefac ca se bat, iar unul dintre ei cere ajutorul unui adult. Odata inconjurat de micii talhari, batranul este victima sigura.
Recent, copiii l-au urmarit pe un barbat care a scos bani de la bancomat. I-au dat cu o piatra in cap si i-au furat portofelul in care avea 15.000 de lei si 4.000 de euro.
Gastile de copii se ocupa si de furturile de magazine. Proprietarii de magazine sunt disperati si nu mai stiu cum sa scape de ei. Chiar daca ii prind in flagrant si ii dau pe mana politiei, a doua zi micii infractori se intorc printre rafturi, la furat.
Reteau de copii este coordonata de un baiat de 13 ani. In fata politistilor, parintii lui nu au vrut sa raspunda la intrebari. Stiu ca baiatul este protejat de lege pina la varsta de 14 ani.
Daca sunt prinsi cand fura sau comit alte infractiuni, copiii sub 14 ani nu pot fi pedepsiti pentru ca sunt considerati fara discernamant. Politistii din Piatra Neamt au adunat pina acum zeci de dosare de furt si talharii. Politicienii locali au facut cereri in Parlament pentru reinfiintarea scolilor de corectie. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.