mediav

"Sunt fata lui Ghita, bebelus de mare fita!" Fiica celui mai tare cioban de pe Facebook si-a facut si ea cont, la doar 8 luni!

Ghita Ciobanul a ajuns atat de cunoscut pe Facebook datorita campaniei realizate de o companie de telefonie care l-a ales pe el in rolul principal incat a inceput sa-i placa.

Lui Ghita nu-i mai ajung cei peste 450.000 de prieteni pe care ii are in acest moment pe Facebook, asa ca s-a gandit sa-i faca cont si... fiicei sale. Georgiana Danuletiu are 8 luni de viata, insa este la fel de activa pe pagina de socializare ca si tatal ei. Deocamdata micuta are doar 107 prieteni (sau mai precis fani), insa e de inteles, daca ne gandim ca ceilalti sugari de la Jina nu au invatat inca sa apese butonul „Like”.
  


„Salutare! De cand tati si mami au Facebook, mi-am facut si eu profil, sa vad daca o sa-mi fac prieteni aici”, scrie pe contul Georgianei, alaturi de mai multe fotografii, printre care cea mai simpatica este cea in care Ghita incearca s-o adoarma pe micuta, insa se intampla pe dos: fata il adoarme pe cioban.

  


Niciun comentariu

Un produs Blogger.