mediav

Fratele lui Paul Walker, rugat sa joace in Fast and Furious 7. Cody ar putea turna ultimele scene

Producatorii fracizei "Fast & Furious" au luat o decizie neasteptata: l-au rugat pe Cody Walker, fratele lui Paul Walker,  sa ii ia locul in distributia filmului Fast and Furious 7, relateaza Daily Mail.

Cody a fost rugat sa ii ia locul lui Paul pentru a filma ultimele scene din Fast & The Furious 7, din cauza asemanarii fizice.
Cody a mai lucrat si inainte pe platourile de filmare, el fiind cascador profesionist.

Dupa moartea lui Paul, studiourile Universal Pictures au anuntat ca e de datoria lor sa opreasca productia, pentru a oferi sprijin familiei lui Paul si celor care au participat la producerea francizei.
Conform Daily Mail, o persoana apropiata studioului a declarat ca "producatorii au realizat ca au nevoie de cineva care sa semene cu Paul, pentru a termina productia. Atunci l-au abordat pe fratele aproape identic, Cody.

Daca va accepta propunerea, Cody o va face pentru ca vrea sa onoreze memoria fratelui sau. Mai avem multe detalii de pus la punct, pentru ca acum familia si echipa de filmare sunt in doliu."
Presa americana a dezvaluit ca scenaristul Chris Morgan munceste din greu la modificarea scenariului pentru regizorul James Wan, in speranta ca va putea sa-i "ofere o moarte" personajului interpretat de Paul folosind imagini filmate inainte de accidentul in care acesta a murit, pe 30 noiembrie.
Studiourile Universal au investit 150 de milioane de dolari in acest film, bani pe care firma de asigurari, Fireman's Fund, ar trebui sa ii platesca integral, daca Universal ajunge la concluzia ca filmul trebuie turnat de la inceput.
Ramasitele pamantesti ale actorului vor fi incinerate in weekend, iar cenusa starului american va fi ingropata in cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood.

sursa:http://stirileprotv.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.