mediav

Uite cine il va inlocui pe Paul Walker in "Fast&Furious"! Iti vor da lacrimile cand vei vedea cine e si cum arata

Tânărul face parte din familia regretatului actor


Moartea lui Paul Walker a fost o bombă în toată lumea, milioane de oameni îl regretă şi nimeni nu îşi doreşte ca acesta să fie înlocuit în celebrul film care l-a făcut cunoscut. 
Cu toate acestea, este posibil ca fratele lui să îi ia locul în "The Fast and The Furious" şi asta datorită faptului că cei doi seamănă extrem de tare. Cody Walker are 25 de ani şi a fost solicitat să intervină pentru a filma scenele finale ale filmului Fast & Furious7. Conform Daily Mail, producătorii Universal Pictures au avut un şir de întâlniri, imediat după moartea lui Paul şi au decis că cea mai bună înlocuire a actorului ar fi chiar fratele lui Cody. 

"În acest moment considerăm că este responsabilitatea noastră de a opri producţia Fast & Furious 7 pentru o perioadă de timp, astfel încât să putem evalua toate opţiunile disponibile pentru a merge mai departe cu franciza. Ne-am angajat pentru a menţine fanii Fast& Furious informaţi şi vom furniza informaţii suplimentare atunci când le vom avea. Până atunci , ştim că ni se alătură în doliu pentru dragul nostru prieten, Paul Walker", au declarat angajaţii casei de producţie Universal Picture. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.