mediav

Andreea Bănica şi Delia Matache au ajuns să se vâneze ca să nu rişte un moment penibil!

De când Andreea Bănică i-a făcut o surpriză şi şi-a luat haine identice cu ale ei, Delia Matache a ajuns să se gândească mult mai mult înainte de a etala la evenimente anumite ţinute. Astfel, cele două blonde ar risca să aibă parte de un moment penibil şi să se trezească faţa în faţă îmbrăcate la fel.


Andreea Bănică a îmbrăcat prima rochia neagră cu imprimeu, exemplar identic cu cel pe care îl are şi Delia în garderobă. Artista a etalat, săptămâna trecută, vestimentaţia la petrecerea Cat Music, unde a venit şi Delia Matache. Când şi-a văzut colega astfel îmbrăcată, artista a răsuflat uşurată, că nu a avut şi ea parte de aceeaşi inspiraţie. Ei bine, miercuri seară, la petrecerea Intact, Delia a decis să scoată şi ea din dulap rochia cu pricina, mai ales că nu era niciun pericol să dea nas în nas cu Andreea Bănică.

 Aşa că o dată verificată agenda, cântăreaţa s-a simţit extrem de bine îmbrăcată aşa, iar când a urcat pe scenă a făcut un show memorabil. "Ştiu că şi Andreea Bănică are aceeaşi rochie. Nu ne-am întâlnit, una la un eveniment, alta la alt eveniment. Nu o să port rochia de 100 de ori, o port o dată şi după aceea "la revedere", că de aceea am luat-o. Riscul e foarte mic să ne întâlnim, a purtat-o şi ea o dată, o port şi eu o dată", a declarat Delia Matache pentru spynews.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.