mediav

Iată TOPUL PROSTIEI DUSE LA EXTREM! RÂZI CU LACRIMI!


Luna decembrie aduce, pe lângă multe bilanţuri şi topuri, unul cel puţin amuzant: cel al prostiei umane duse la extrem.


Premiile Darwin sunt decernate anual, începând din 1994, pe pagina de internet darwinawards.com, oamenilor care şi-au găsit sfârşitul într-un mod atât de prostesc, încât îşi merită soarta, ajutând astfel la perpetuarea şi evoluţia speciei umane.

"Numite în onoarea lui Charles Darwin, părintele evoluţiei, Premiile Darwin îi comemorează pe cei care ne îmbunătăţesc masa genetică, retrăgându-se singuri din ea", scriu plini de umor autorii paginii de internet.

În fruntea topului prostiei pe 2013 se află un american din Long Beach, California, care a încercat să jefuiască un magazin. James Elliot a tras cu pistolul către victima sa, însă arma nu s-a descărcat. Uimit, americanul s-a uitat pe ţeavă, ca să vadă cedefecţine are arma. De data asta, pistolul a funcţionat, iar bărbatul a murit pe loc, iar premiul i-a fost acordat, evident, post-mortem

Şi cazul unor elveţieni a impresioant juriul,care i-a clasat pe locul al doilea. Bucătarul unui hotel elveţian şi-a pierdut un deget, manevrând maşina de tocat carne, şi s-a adresat companiei de asigurări pentru a fi despăgubit. Compania a trimis un expert pentru reconstituirea cazului. Acesta a încercat şi el maşina de tocat carne şi şi-a pierdut, de asemenea, un deget. Cererea bucătarului a fost aprobată.

Locul trei este ocupat tot de un american. În timpul unui viscol ce a avut loc la Chicago, un şofer a fost nevoit să muncească mai multe ore ca să-şi deszăpezească locul din parcare. Când a venit însă cu maşina,  a constat că locul îi fusese ocupat de o şoferiţă. Evident, a fost nevoie să o împuşte.

Cazul care se situează pe locul al patrulea ţine de domeniul fanteziei. Unui şofer de autobuz din Zimbabwe, care se oprise să mănânce, i-au dispărut cei 20 de pacienţi pe care îi transporta la spitalul de nebuni. Fără să-şi bată capul prea tare a găsit soluţia: şoferul a mers la o staţie de autobuz din apropiere şi a oferit tuturor celor prezenţi o călătorie pe gratis. Apoi i-a dus pe oameni la spitalul de nebuni, spunând că pacienţii sunt foarte agitaţi şi au tot felul de fantezii bizare. Minciuna a fost descoperită abia după 3 zile.

Şi locul cinci îşi are ocupantul lui: un adolescent american a fost transportat la spital, ca urmare a unor răni grave la cap. Întrebat cum s-au petrecut lucrurile, a explicat că era foarte curios să afle cât de mult se poate apropia de o locomotivă care vine spre el, fără să păţească ceva.



sursa:http://www.libertatea.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.