mediav

TE VA IMPRESIONA PÂNĂ LA LACRIMI! Emoţionanta surpriză a ieşit la iveală abia după moartea lui! GESTUL făcut de regretatul Paul Walker pentru doi îndrăgostiţi

 

Despre Paul Walker cei care îl cunosc au doar cuvinte de laudă, însă şi cei care nu l-au cunoscut îl vor păstra în memorie ca pe o persoană deosebită, mai ales după una dintre "isprăvile" lui care a ieşit la iveală abia după decesul lui.


Astfel, vânzătoarea unui magazin de bijuterii a povestit gestul pe care regretatul actor Paul Walker l-a făcut pentru doi tineri îndrăgostiţi sub protecţia anonimatului. Aflat în magazin, starul din "Furios şi iute" a remarcat doi tineri care căutau un inel de logodnă special.

Au intrat în vorbă şi actorul a aflat că tânărul era un soldat, care abia revenise in America dintr-o misiune in Irak, ce dorea să-şi impresioneze iubita însă bugetul lui nu-i permitea un cadou scump. Fără să stea pe gânduri, Paul Walker a luat legătura cu patronul bijuteriei şi a achitat el inelul de logodnă pe care tânăra pusese ochii, dar singura lui dorinţă a fost ca cei doi să nu afle că el s afla în spatele gestului.

Chiar dacă totul s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, nimeni nu a aflat acest lucru până acum. Aflând de tragica moartea a lui Paul Walker, patronul magazinului a dorit să facă publică această poveste, pentru ca oamenii să afle ce suflet minunat avea actorul. Şi cei doi beneficiari ai surprizei au confirmat că gestul lui le-a schimbat viaţa şi au reuşit să-şi întemeieze un cămin, deşi nu aflaseră identitatea celui ce le făcuse un cadou atât de impresionant.

De altfel, în momentul accidentului, Paul Walker se pregătea se meargă la o acţiune de caritate, destinată victimelor taifunului care a lovit Filipinele, în această toamnă.

Actorul american Paul Walker, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sâmbătă, într-un accident de automobil, în Santa Clarita, California, la vârsta de 40 de ani. Paul Walker se afla ca pasager într-un Porsche Carrera GT atunci când prietenul actorului şi fostul pilot de curse, Roger Rodas, a pierdut controlul maşinii. Automobilul s-a lovit de un copac şi a fost imediat cuprins de flăcări, după care a explodat.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.