mediav

Foarte Tare!! A comandat un Xbox One la ofertă: Uite ce a gasit cand a deschis coletul:

Un bărbat a găsit o ofertă inedită pe eBay, un Xbox One la preţul de 450 de lire cu toate că nou ar fi costat 600, însă atunci când a primit coletul acasă, în interior a găsit doar o fotografie a produsului cu un mesaj amuzant pe verso


Până şi mama mi-a zis că sunt PROST





Peter Clatworthy a economisit luni întregi bani pentru a cumpăra o consolă de jocuri Xbox fiului său în vârstă de patru ani drept cadou de Crăciun. Astfel, el a început să caute chilipiruri pe internet, găsind un astfel de produs la preţul de 450 de lire, potrivit The Sun.

 
Cu toate acestea, la scurt timp după ce a livrat banii el a primit un colet prin poştă, iar în interiorul acestuia se afla doar o fotografie a produsului dori. Mai mult, pe spatele imaginii el a descoperit şi un mesaj: "Vă mulţumim pentru achiziţie".

Chiar şi aşa, se pare că hoţul are un simţ al umorului extrem de dezvoltat, mai ales că în titlul anunţului a scris "XBox One Fifa Day One Edition, Photo Brand New UK 2013", adică "XBox One, Ediţa Fifa, fotografie nouă Marea Britanie 2013", explicând într-un fel că vinde de fapt doar o poză.
"Sunt supărat. I-am spus fratelui meu şi a râs cu lacrimi. La fel şi prietenii mei. Chiar şi mama m-a făcut prost", a explicat bărbatul care se pare că îşi va primi banii de la site-ul eBay.
sursa:www.romaniatv.net

Niciun comentariu

Un produs Blogger.