mediav

A vrut sa agate pe Facebook, insa s-a facut de ras! DETALIUL UMILITOR pe care nu l-a vazut in poza asta

Nu doar fetele sunt dispuse sa agate pe Facebook, ci si baietii! O demonstreaza si tanarul din imaginea alaturata.
Baiatul s-a poztat intr-o ipostaza sexy, la bustul gol, conducand o barca cu motor, dupa care a urcat imaginea pe reteaua de socializare. Nu a realizat insa ce gafa uriasa a facut.

Din dorinta de a atrage cat mai multe like-uri din partea fetelor, tanarul si-a umflat bratul in Photoshop, cautand sa para cat mai muschiulos. Se pare insa ca nu a stiut cand sa se opreasca.

Efectul a fost total nerealist iar oricine isi putea da seama ca imaginea este trucata. In loc sa obtina like-urile mult cautate, el a ajuns sa fie bataia de joc a cunoscutilor si a celor care au vazut imaginea.
- See more at: http://www.kanald.ro/a-vrut-sa-agate-pe-facebook--insa-s-a-facut-de-ras-detaliul-umilitor-pe-care-nu-l-a-vazut-in-poza-asta_34423.html#sthash.UY7aC54Z.dpuf
Nu doar fetele sunt dispuse sa agate pe Facebook, ci si baietii! O demonstreaza si tanarul din imaginea alaturata. Baiatul s-a poztat intr-o ipostaza sexy, la bustul gol, conducand o barca cu motor, dupa care a urcat imaginea pe reteaua de socializare. Nu a realizat insa ce gafa uriasa a facut. Din dorinta de a atrage cat mai multe like-uri din partea fetelor, tanarul si-a umflat bratul in Photoshop, cautand sa para cat mai muschiulos. Se pare insa ca nu a stiut cand sa se opreasca. Efectul a fost total nerealist iar oricine isi putea da seama ca imaginea este trucata. In loc sa obtina like-urile mult cautate, el a ajuns sa fie bataia de joc a cunoscutilor si a celor care au vazut imaginea.
  



Niciun comentariu

Un produs Blogger.