mediav

Mihai Bendeac a fost înlocuit în juriul show-ului „România dansează”! CRBL şi Monica Petrică vor avea un coleg cu greutate în showbiz!

Producătorii show-ului „România dansează” pregătesc deja noul sezon al mega-producţiei TV. Preselecţiile sunt în curs de desfăşurare iar juriul este din nou complet după concedierea lui Mihai Bendeac.

Primul sezon al emisiunii „România dansează” a debutat avându-i pe banca juraţilor pe Mihai Bendeac, balerina Monica Petrică şi simpaticul CRBL. Scandalul în care Bendeac a intrat cu colegul său de trust Mircea Badea, soldat cu o serie de atacuri la adresa angajatorilor lui,  l-a costat în cele din urmă atât poziţia de la pupitrul show-ului „I-Comedy”, cât şi postul de jurat.


Acum, când grila de primăvară a Antenei 1 anunţă un nou sezon „România dansează”, producătorii show-ului i-au găsit înlocuitor. Unul de mare impact! Începând din această ediţie, Monica Petrică şi CRBL îl vor avea coleg pe... CONNECT-R! Artistul a acceptat misiunea de a-i juriza pe românii care vor să impresioneze prin talentul lor la dans. Din momentul în care au fost demarate, negocierile au mers ca unse şi, recent, Connec-R a bătut palma cu Antena 1, urmând să fie pa    rte din formatul de mega-audienţă.  

Niciun comentariu

Un produs Blogger.