mediav

I-A LUAT FOC MAȘINA după ce a fost la SPĂLĂTORIE. Răspunsul patronului TE LASĂ MASCĂ

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a trăit de curând spaima vieții lui. Omul a mers cu mașina la o spălătorie, dar a fost nevoie de intervenția pompierilor ca să și-o recupereze. Întâmplarea este de-a dreptul incredibilă.


Angajații spălătoriei spun că au au făcut nimic greșit și că probabil au spălat mașina cu mai mult zel. Cert este că atunci când clientul a venit să o recupereze, acesta nu a mai porni, scrie Gazeta de Sud.
Omul a chemat un amic să îl tracteze, însă la câteva minute după ce au ieșit din spălătorie, motorul a luat foc.
„Mi-am spălat maşina la o spălătorie de la ieşirea din oraş şi i-am întrebat pe băieţii de acolo dacă se poate să îmi spele şi motorul şi mi-au spus că da, nu este nici o problemă. Când am dat să plec cu ea de acolo nu a mai mers, m-au împins până în stradă şi nimic. Am chemat un prieten să mă tracteze şi după câţiva metri a început să iasă fum şi să ardă. Eu din spălătorie am văzut că iese fum, dar ei mi-au spus că este abur“, a declarat proprietarul maşinii. De teama unei explozii, bărbatul a sunat la pompieri. Aceştia au spus că apa infiltrată în urma spălării a dus la producerea unui efect termic şi, implicit, la aprindere.
„Am intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism BMW, care a luat foc în timpul mersului. Din spusele omului rezultă că la spălătoria unde şi-a spălat maşina i s-a introdus apă pe tuburile care duc la toba de eşapament şi s-a produs un efect termic care a provocat incendierea motorului“, a declarat Milică Tudorescu, plutonier ISU Drobeta. Patronul spălătoriei spune că el nu are nico obligație față de cel păgubit.
„Eu nu am nici o vină, am înţeles că dumneavoastră aţi insistat să se spele motorul, poate aţi avut vreo defecţiune la motor, nu am ce să vă fac. Puteţi să mă reclamaţi unde vreţi!“, i-a spus patronul spălătoriei, prin telefon, proprietarului păgubit.


sursa:http://www.evz.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.