mediav

GESTUL EMOŢIONANT pe care ÎL FACE CĂTĂLIN MĂRUŢĂ, după MOARTEA LUI ADRIAN IOVAN! Iată ce INIŢIATIVĂ A AVUT!

Impresionat de drama din Apuseni, unde luni doi oameni şi-au pierdut viaţa, printre care şi pilotul Adrian Iovan, în urma unei aterizări forţate a avionului în care se alfau, Cătălin Măruţă s-a gândit să facă un gest frumos în memoria fostului soţ al Romaniţei Iovan.




Cătălin Măruţă a mers la statuia aviatorilor din Bucureşti, unde a depus o coroană de flori, încurajând astfel prin gestul său emoţionant şi alte persoane impresionate de drama din Apuseni şi de pierderea pilotului Adrian Iovan să vină să depună flori sau coroane aici.
"Eu şi Echipa "La Măruţă" vrem să arătăm că România are suflet şi că România ia şi vrea atitudine! Te aşteptăm cu o coroană sau cu o singura floare la Statuia Aviatorilor, din Bulevardul Aviatorilor, Sector 1, Bucureşti, ca să le spui "adio!" eroilor din avionul prăbuşit, să le arăţi rudelor lor că le eşti alături şi să le transmiţi "curaj" supravieţuitorilor ! Şi, mai ales, să transmiţi că Tu crezi că e inadmisibil că aşa ceva să se mai repete, că România toată a învăţat o lecţie pentru totdeauna şi că NICIODATĂ, sub nicio formă, nu se va mai petrece aşa ceva! Vino să iei atitudine!" a fost mesajul postat de Cătălin Măruţă pe reţeaua de socializare






sursa:http://www.libertatea.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.