mediav

MESAJUL transmis de VICTOR SLAV, CÂND BIANCA DRĂGUŞANU era la PARIS: "Furia nu rezolvă PROBLEMA"

În timp ce soţia lui se afla la Paris, Victor Slav o aştepta să revină acasă, filozofând despre furie şi ataşament. Prezentatorul a postat pe contul său de Facebook un mesaj cu subînţeles, în care îl citează pe Dalai Lama


Capacitatea de a te detaşa de problemele cotidiene, pentru a reuşi să vezi clar realitatea şi a atinge liniştea interioară, este unul dintre îndemnele budiste care i-au făcut pe mulţi să devină adepţii acestei ideologii. Şi Victor Slav se pare că împărtăşeşte ideea de bază a religiei lui Buddha, motiv pentru care a postat un citat din Dalai Lama, pe contul său de Facebook, în care este propovăduit acest crez. Asta în timp ce soţia sa, Bianca Drăguşanu, se afla într-o călătorie la Paris, supranumit şi "oraşul îndrăgostiţilor", alături de Adrian Cristea, aşa cum speculează presa.
"E nevoie să înţelegem că furia nu rezolvă o problemă. Ne tulbură liniştea sufletească şi ne întunecă abilitatea de a gândi limpede. Furia şi ataşamentul sunt emoţii care deformează imaginea realităţii", este citatul din marele Dalai Lama, pe care Victor Slav l-a postat pe Facebook.

sursa:http://www.libertatea.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.