mediav

TUNCAY nu o va VEDEA ÎN ROCHIE ALBĂ pe ANDREEA MARIN! "ZÂNA" a fost MIREASĂ PENTRU UN SINGUR BĂRBAT! Iată cine A FOST ACESTA!

Toată lumea a fost surprinsă când a aflat că Andreea Marin s-a căsătorit civil pe 22 decembrie 2013 cu iubitul ei turc, Tuncay Ozturk, în mare secret. Este a treia căsătorie a "Zânei", după două mariaje eşuate, cu Ştefan Bănică jr şi Cristian Gheorghiţă, la nunta cu acesta din urmă fiind şi "prima şi ultima oară" când vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă.


Orice femeie visează să îmbrace rochia de mireasă la nunta cu alesul inimii ei. Iar Andreea Marin nu a fost excepţia de la regulă, bărbatul care a făcut-o să poarte o astfel de ţinută fiind primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă, cu care s-a căsătorit pe când ea avea 18 ani. Andreea i-a devenit oficial parteneră de viaţă lui Gheorghiţă în 1992, iar mariajul lor a durat trei ani. Cu toate acestea, cei doi au rămas în relaţii bune.
 
Şi, în timp ce Cris­tian Gheorghiţă, director de marketing la Prima TV, şi-a refăcut viaţa, în prezent fiind căsătorit şi având doi copii, Andreea şi-a croit drum până la inima lui Ştefan Bănică jr, cel de-al doilea soţ. Acestuia i-a spus "da" în mare secret, în 2007, de data aceasta fără să mai poarte rochia de mireasă. În 2013, la un an de la divorţul de Bănică jr, iat-o pe "Zână" ajunsă la cea de-a treia uniune oficială, cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 11 ani, pe care l-a luat de soţ chiar de ziua ei, pe 22 decembrie


  

Şi la la ceremonia de la primărie cu Tuncay Ozturk prezentatoarea emisiunii "Preţuieşte viaţa" s-a îmbrăcat în "civil", purtând un compleu foarte elegant. Iar asta deoarece "Zâna" nu-şi mai doreşte să fie o mireasă ca la carte, din motive ştiute doar de ea.
"Nu mă mai văd mireasă. Am îmbrăcat rochia de mireasă o singură dată în viaţă şi aşa va rămâne. La 18 ani. Aveam 18 ani când am îmbrăcat-o pentru prima şi ultima dată", declara Andreea Marin în septembrie, când Andreea şi-a făcut apariţia la premiile muzicale de la Sibiu într-o rochie albă, de ceremonie.






Niciun comentariu

Un produs Blogger.