mediav

Posteriorul ei are 1,5 milioane de fani pe net! Trebuie sa vezi cum arata!

Jen L Selter este o americanca de numai 20 de ani. A devenit cunoscuta de putin timp datorita formelor sale. Are un fund beton si un abdomen bine lucrat si a ajuns sa fie urmarita pe Instagram de aproape 1,5 milioane de persoane din toata lumea.



“Sunt recunoscuta oriunde as merge. Nu mai merg in sali publice de sport, pentru ca se creeaza agitatie in jurul meu. Nu-mi place sa fiu privita”, a declarat Selter pentru New York Post.
Jen posteaza zilnic poze de la sala. De obicei, vedeta este posteriorul ei, un fund de nota 10, iar fotografiile strang in timp record zeci de mii de aprecieri. “Nu prea postez fotografii cu chipul meu. Lumea nu vrea sa-mi vada fata”, a explicat ea, citata de stirileprotv.ro


“Sunt foarte mandra de ea, pentru ca este o fata care nu a vrut sa mearga la facultate, dar care a reusit sa stranga atatia oameni in jurul ei pe reteaua de socializare intr-o maniera care a facut-o cunoscuta, iar acum este o inspiratie pentru atat de multe persoane”, a spus Jill Weinstein, mama ei.


Niciun comentariu

Un produs Blogger.