mediav

S-a facut DE RAS: A vrut sa-si tatueze chipul fiului pe spate. Rezultatul e DEZGUSTATOR

De multe ori, pentru a-si exprima afectiunea fata de cei dragi, barbatii aleg sa isi tatueze chipurile lor pe diverse parti ale corpului.
Nu de fiecare data insa rezultatul este fericit. Este si cazul barbatului din imaginea alaturata, care acum traieste un adevarat cosmar.

Nu stim ce a fost in mintea artistului care s-a ocupat de realizarea "operei", deoarece rezultatul este dezastruos. Tatuajul este de-a dreptul oribil si nu seamana deloc cu chipul micutului. Acum tatal va trebui sa poarte pentru totdeauna aceasta povara. Voi ce ati face in locul lui?
- See more at: http://www.kanald.ro/s-a-facut-de-ras--a-vrut-sa-si-tatueze-chipul-fiului-pe-spate--rezultatul-e-dezgustator_34372.html#sthash.09DHEtyI.dpuf
De multe ori, pentru a-si exprima afectiunea fata de cei dragi, barbatii aleg sa isi tatueze chipurile lor pe diverse parti ale corpului. Nu de fiecare data insa rezultatul este fericit. Este si cazul barbatului din imaginea alaturata, care acum traieste un adevarat cosmar. Nu stim ce a fost in mintea artistului care s-a ocupat de realizarea "operei", deoarece rezultatul este dezastruos. Tatuajul este de-a dreptul oribil si nu seamana deloc cu chipul micutului. Acum tatal va trebui sa poarte pentru totdeauna aceasta povara. Voi ce ati face in locul lui? 



Niciun comentariu

Un produs Blogger.