mediav

Distractie MACABRA! Prietenii lui AU INGHETAT cand au vazut ce face CU GURA : VIDEO

Nu stim ce a fost in capul lui, insa tanarul pe care il veti vedea in filmuletul de mai jos a reusit sa isi scarbeasca toti prietenii.
Cand vine vorba de provocari dezgustatoare, americanii par sa fie cei mai inventivi. Barbatul din filmuletul de mai jos a acceptat astfel sa faca un gest halucinant.

Va vine sa credeti sau nu, el a avut curajul sa ridice cu gura de pe jos cadavrul in putrefactie al unui animal mort. Nu stim daca a fost vorba de un pariu pe care l-a pierdut sau de un simplu moment de nebunie, cert este insa ca el era beat in acele momente.

Urmariti totul in filmuletul de mai jos:
- See more at: http://www.kanald.ro/distractie-macabra-prietenii-lui-au-inghetat-cand-au-vazut-ce-face-cu-gura_34474.html#sthash.EDGOKRzv.dpuf
Nu stim ce a fost in capul lui, insa tanarul pe care il veti vedea in filmuletul de mai jos a reusit sa isi scarbeasca toti prietenii.

 Cand vine vorba de provocari dezgustatoare, americanii par sa fie cei mai inventivi. Barbatul din filmuletul de mai jos a acceptat astfel sa faca un gest halucinant. Va vine sa credeti sau nu, el a avut curajul sa ridice cu gura de pe jos cadavrul in putrefactie al unui animal mort. Nu stim daca a fost vorba de un pariu pe care l-a pierdut sau de un simplu moment de nebunie, cert este insa ca el era beat in acele momente. Urmariti totul in filmuletul de mai jos: 

sursa:http://www.kanald.ro

Niciun comentariu

Un produs Blogger.