mediav

WOW Asta e cea mai tare lenjerie intima care s-a inventat! Uite ce POATE SA FACA O SA VREI SI TU UNA

În cadrul târgului de tehnologie CES 2014, din Las Vegas, a fost lansată lenjeria intimă inteligentă, ca urmare a tendinţei tehnologice care vrea să schimbe până şi cele mai banale lucruri.



Pentru preţul de 129 de dolari, piesa BlueMotion Massager vrea să le ajute pe femei să se simtă bine, indiferent dacă sunt singure sau într-o relaţie. Lenjeria intima vibreaza si poate fi controlata printr-o aplicatie de pe orice fel de smartphone.
„Este o metodă amuzantă de a controla vibraţiile fără ca altcineva să ştie ce faci, pentru că «telecomanda» se află în telefonul tău.
Tehnologia poate îndepărta cuplurile, dar noi am vrut să gândim o piesă care să-i aducă din nou împreună, chiar şi dacă nu sunt unul lângă celălalt”, a spus Brian Dunham, fondatorul companiei OhMiBod, pentru mashable.com.
Vibratorul din bikini are un cip de bluetooth, chiar în partea frontală. Motoraşul acestuia reacţionează la comenzile venite din telefon şi include un accelerometru, touch screen şi control de volum. Aplicaţia funcţionează doar în perimetrul bluetooth-ului activat.
„Încercăm să găsim o soluţie pentru distanţe mai mari, undeva prin vară ar trebui să terminăm”, a spus Dunham.


SURSA:http://www.wowbiz.ro/

Niciun comentariu

Un produs Blogger.